OCM logo

Wat doen we?

De focus ligt op credit management.

Met onze gemotiveerde, gedreven en kundige detacheringmedewerkers en consultants kunnen wij u helpen uw bedrijfsrendement te verhogen. Door flexibiliteit en kwaliteit zullen we ons blijvend onderscheiden in de markt.

Juist in tijden van recessie en financiële crisis is het zaak de kwaliteit van het personeelsbestand hoog te houden. Een slechte medewerker kost geld, een goede medewerker levert geld op.

We onderscheiden ons door snelheid, kwaliteit en een eerlijke prijs. Wij hanteren een uniek prijsbeleid waardoor wij een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding kunnen bieden aan klanten en prospects.

Wij schuiven niet met cv’s maar kennen de kandidaten die we voorstellen echt. Bij onze zoektocht zoeken we niet op cv-sites maar in onze rijk gevulde databank. Door de jaren heen hebben wij ruim 3000 kandidaten gesproken en velen ook persoonlijk ge-intaked. Ook daarna houden wij nog regelmatig contact met kandidaten en daardoor weten we waar ze zitten, hoe ze zich ontwikkeld hebben, wat ze drijft en wat ze kunnen.

Visie

Er is een sterke toename van het aantal reorganisaties en fusies van bedrijven en organisaties (denk aan de zorg en de energiesector). Dit levert veel extra werk op voor de aanwezige medewerkers. Dat vraagt om het vermogen om te schakelen en snel thuis te raken in organisaties, systemen en culturen.

We kijken met optimisme naar de arbeidsmarkt. Immers wanneer de economie weer aantrekt zal de vraag naar flexibele arbeid groter zijn dan voor de recessie. Dit zagen we ook bij de dip van 2002-2003. De groei van flexibele arbeid is niet van tijdelijke aard. Arbeid zal structureel flexibeler worden. De uitzend- en detachering branche zullen profiteren.