OCM logo

Detachering

Soms is er meer werk dan werknemers aankunnen.

Pieken kunnen niet altijd door de normale bezetting worden opgevangen, om redenen van kwaliteit (specifieke kennis) of kwantiteit (er is teveel werk). Ook kan het inzetten van een buitenstaander zorgen voor een frisse kijk op, of een stabilisering van de situatie.

Flex Detachering in Dagdelen

Soms vergen uw incassowerkzaamheden maar een aantal uren per week. Te kort om een specialist voor aan te nemen. U kunt het iemand van de Financiële afdeling laten doen, maar die mist dan soms net de gewenste expertise.

Een oplossing is Flex Detachering. Onze vaste medewerker komt enkele dagdelen (maximaal 6) per week bij u op kantoor om de werkzaamheden te verrichten. Een dergelijke detacheringsperiode wordt per kwartaal aangegaan (na een proeftijd van een week) en nadien steeds met een maand verlengd of niet.

We rekenen daarvoor een tarief van 35 euro per uur exclusief btw, inclusief reiskosten tot 50 km. Mocht onze medewerker verder wonen dan 50 km, rekenen wij 19 eurocent per enkele kilometer.

Werving & Selectie

Credit Management is een niche. Het is niet makkelijk om een credit controller te vinden die vloeiend Frans of Duits spreekt. Door de jaren heen hebben wij ruim 3000 kandidaten persoonlijk gesproken en daar bleef het niet bij. Regelmatig onderhouden wij het contact en houden we elkaar op de hoogte van ontwikkelingen.

Consultancy

Soms is er een vraagstuk waarvoor u wellicht niet de expertise op dat moment voorhanden heeft. Samen met onze partners komen we naar u toe, luisteren naar uw probleem en bepalen wat de oplossing zou kunnen zijn. Dit hoeft niet noodzakelijk een dik en kostbaar rapport te betekenen.

Quick Scan

Een onderdeel van Consultancy is de Quick Scan. De naam zegt het al: een snelle analyse van uw proces, waarna wij aanbevelingen doen. Onze ervaring is dat de investering van de Quick Scan zich binnen enkele maanden terug betaalt.

Mediation

Credit Mediation: betalingsconflicten oplossen zonder rechter. Uw klant betaalt u ten onrechte niet. Er is een dispuut volgens de klant dat u makkelijk kunt weerleggen. Maar de klant weigert u gelijk te geven en u dreigt met een rechtszaak. Waarschijnlijk zult u die winnen en uw betaling ontvangen, maar dan bent u wel een klant voorgoed kwijt. Uw salesmensen weten hoe moeilijk het is (en zeker in deze tijden) om een nieuwe klant te werven. U doet er goed aan om als het kan de zaak in den minne te schikken. Samen komt u er helaas niet uit. Een oplossing biedt de mediator. Hij of zij haalt de angel uit het conflict en tracht beide partijen tot een oplossing te laten komen. Werkgevers die met hun werknemers in een onwerkbare situatie zitten, kiezen herhaaldelijk voor mediation.

Voordeel

Orvini Credit Management Personeel & Advies werkt samen met een vijftal gecertificeerde mediators en brengt u met hen in contact.

Seminars/ Bijeenkomsten organiseren of modereren

Zowel bij de VVCM (de Vereniging Voor Credit Management) als bij Legiteam organiseerde ik drie á vier maal per jaar een bijeenkomst met een speciaal thema of voor een bepaalde doelgroep. Voor een ieder die op een laagdrempelige manier een podium wil krijgen, organiseer ik, of modereer ik uw bijeenkomst.