OCM logo

Wie ben ik?

Ik ben geboren op 24 maart 1961 in Heerlen.

foto van dhr. Orvini

Na het VWO en een jaar NIVRA, ben ik naar Nijmegen verhuisd (en nooit meer weggegaan), om Italiaanse Taal- en Letterkunde te studeren. Dat was een mooie tijd waarin ik veel heb geleerd, vooral als mens.

Vervolgens heb ik deze stappen in mijn loopbaan gemaakt:

Legiteam was sinds 2000 een van de grotere aanbieders van credit management/incasso personeel hetzij voor vaste vacatures middels Werving & Selectie, hetzij voor tijdelijke invulling middels Detachering. In maart 2006 ben ik gestart als account manager na een werkervaring van 16 jaar als credit manager. Het was mijn eerste kennismaking met een commerciële functie en dat is mij zeer goed bevallen. Mijn gedrevenheid, optimisme en vasthoudendheid als mede mijn netwerk binnen de kleine wereld van credit management bleken goede factoren voor succes. Legiteam detacheerde haar mensen meestal bij woningcorporaties, daarnaast ook bij telecom- en energiebedrijven en zorgverzekeraars. Na het faillissement eind mei 2012, nam Groenewegen en Partners Legiteam over totdat ik besloot om zelfstandig verder te gaan.

Opleidingen

Talenkennis

Op de achtergrond is "De Oversteek" te zien, de nieuwe stadsbrug in Nijmegen. De opening van de brug valt min of meer samen met de start van mijn bedrijf en symboliseert veel waar ik voor sta, te weten: een match maken tussen opdrachtgever en kandidaat door het bij elkaar brengen én houden van mensen zowel zakelijk als privé.